selfie juni 2014

Wie zijn wij?

Badkamercomfort.nl is onderdeel van Klus Compleet. Al sinds 2002 zijn wij actief in Zuid-Holland op het gebied van klussen, maar voornamelijk badkamers en toiletruimtes. Wij hebben veel ervaring en vaktechnische inzicht om u goed te kunnen adviseren over bijvoorbeeld materiaalkeuze of (de-)montage van materialen.

 

Wat heeft Badkamercomfort u te bieden?

Wij bieden een uitgebreid assortiment van aanpassingen voor de badkamer die naast praktisch en betrouwbaar, ook mooi en stijlvol zijn. Onze comfort- en zorgartikelen zijn bedoeld voor hen die moeite hebben met de dagelijkse handelingen in en om de badkamer, maar die het graag op eigen kracht, zonder hulp van anderen, willen doen. Onze artikelen stimuleren de zelfstandigheid, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen!

 

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwaliteit. Wij staan voor duidelijkheid en wij staan voor vriendelijkheid. Wij hebben de schouders eronder gezet om deze webwinkel een succes te laten worden door hard te werken en de klant centraal te zetten.

Wij geloven in liefde. Wij doen dan ook alles met liefde. Wij hopen dat u dat op onze website terug kunt vinden. Ons motto: Love makes the world go round…
Wij willen ons graag op deze manier differentiëren van andere webwinkels.

Het is onze manier om iets te doen tegen de verloedering in de samenleving. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op uw verzoek kunnen wij voor u een prijs opgeven wat het kost om een artikel uit de webwinkel door ons klusbedrijf te laten installeren. Helaas voor degenen die niet in de buurt wonen, onze service gaat niet verder dan Zuid-Holland.

 

Wij wensen u veel plezier toe in onze webwinkel!

Team Badkamercomfort.nl